Willemieke Pronk Coaching en Advies

Willemieke Pronk Portfolio bregjeboer.nl

Wat vond ik het tof dat Willemieke Pronk mij vroeg om haar te helpen met de teksten voor haar nieuwe website! Ik heb hier met veel plezier aan gewerkt en er zelf ook nog veel van opgestoken!

Als loopbaan- en teamcoach helpt Willemieke jou met het oplossen van prangende vraagstukken over de balans tussen werk en privé, jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Je vindt haar website hier: Willemieke Pronk Coaching en Advies.

Nadat ik zelf aan het ploeteren was geslagen met mijn teksten voor mijn website had ik besloten hulptroepen in te schakelen. Via Bregjes blog leerde ik haar kennen en zijn we met elkaar in contact gekomen. Beide als startende ondernemers hadden we een hele fijne klik. Bregjes heeft mij op een heel prettige manier geholpen met mijn teksten voor mijn website voor loopbaan- en team coaching. Zij weet van mijn verhaal een samenhangend geheel te maken met mooie teksten op een heel persoonlijke manier. Zij werkt heel flexibel en door haar persoonlijke inslag werd het een hele fijne samenwerking. Ik ben heel blij met het resultaat!

Willemieke Pronk

 

Kan ik jou helpen met nieuwe teksten voor je website, brochure of andere communicatie? Stuur me een mailtje of bel me, ik help je graag!