Wat ligt er in jouw etalage?

Wat staat er in jouw etalage bregjeboer.nl tekstschrijver maastricht limburg

Is jouw etalage en verstofte verzameling van producten en diensten die je zelf al vergeten bent? Of heb je er goed over nagedacht en laat je alleen de dingen zien waar je meer van wilt verkopen?

Wat laat jij zien in jouw etalage?

Wat je aan de buitenwereld laat zien heeft grote gevolgen. Waarom? Wat je uitstraalt, trek je aan! Social media, jouw website en jouw offline communicatie vormen samen jouw etalage. Laat jij jouw allerbeste werk zien, de opdrachten waar je van gaat kwispelen? Dan is de kans groot dat je nog meer van zulke opdrachten aantrekt. Laat je een onsamenhangend geheel zien of laat je helemaal niets zien? Dan heeft dat ook effect op de klanten die je aantrekt.

Jij bepaalt wat je laat zien

Wat je wilt laten zien is helemaal aan jou. Misschien houd je er een complete strategie met bijbehorende contentplanning op na. Misschien deel je liever op gevoel. Welke manier je ook kiest, het is belangrijk dat het bij jou en jouw onderneming past. Ben je heel extravert en vertel je graag over je werk, dan is de kans groot dat je veel post op social media. Vind je het moeilijk om jezelf te laten zien? Dan ben je geneigd om in je schulp te kruipen. Want wie zit er nou op je te wachten?

Maak de allermooiste etalage

Zorg dat jouw etalage opvalt. Dat kan zijn door prachtige foto’s, beelden van jouw werk of treffende teksten. Dat laatste wordt nogal eens onderschat. Want iedereen kan toch schrijven? Dat hebben we toch allemaal op school geleerd? Ja, letters en woorden aan elkaar plakken kunnen we allemaal, dat klopt! Maar er ook echt een sprankelend geheel van maken, dat is een vak. Het kan dus zijn dat jij heel goed weet wat je wilt vertellen, maar als je het op papier zet, wordt het een onsamenhangend geheel van woorden. De boodschap verdrinkt in de woordenbrij, je gaat van de hak op de tak en mist daardoor je doel. Op dat moment stap ik jouw etalage in, om er als een ware stylist een mooi geheel van te maken! Met De Sprankelende Contentmachine zorg ik dat jouw teksten precies de goede snaar raken. Jouw boodschap is kraakhelder, zonder jouw eigen stem, tone of voice en stijl uit het oog te verliezen. Meer weten? Klik hier! of neem meteen contact met me op!

Hoe ziet jouw etalage eruit?

Deel deze blog

Meer van de blog

Het was doodstil - bregjeboer.nl

Het was doodstil…

Doodstil was het. Nog geen kuchje of zuchtje. In die stilte gebeurde ontzettend veel, dat voelde ik. Ik voelde ook m’n hoofd af en toe

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?