Trouwgeloften schrijven

Steeds vaker spreken bruidsparen hun trouwgeloften naar elkaar uit. Een korte toespraak, waarin je de ander vertelt hoeveel hij of zij voor je betekent en welke beloftes je maakt voor jullie huwelijk. Jouw trouwgeloften schrijven is niet makkelijk en een beetje hulp is dan welkom!

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven, waar je met veel plezier naar uitkijkt. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je volmondig JA tegen elkaar zegt, maar je wilt ook een beetje goed voor de dag komen met je geloften. Geen zorgen, ik help je!
trouwgeloften schrijven bregje boer teksttovenaar bruiloft inspiratie bregjeboer.nl

Trouwgeloften schrijven

Trouwgeloften zijn heel persoonlijk, dus waarom zou je die dan door een voor jou onbekende Teksttovenaar laten schrijven? Misschien ben je zelf niet zo goed met woorden en hoort schrijven niet bij jouw favoriete bezigheden. Maar je wilt de liefde van je leven wel omverblazen (of ontroeren, laten lachen of huilen) met jouw woorden. Dan is het handig om ernaar te kijken met iemand die graag speelt, tovert en schuift met woorden, zodat jij onvergetelijke trouwgeloften krijgt!

Trouwgeloften, wat zijn het?

Trouwgeloften zijn er in alle soorten en maten. De één vertelt vooral wat hij of zij belooft aan de ander, terwijl die ander ook een stukje terugblikt. Het is allemaal goed, want het komt uit je hart en het is jouw gevoel. Dat maakt het ook zo bijzonder om trouwgeloften naar elkaar uit te spreken.

Je kunt ervoor kiezen om de trouwgeloften te schrijven en daarna uit je hoofd te leren of je leest ze op van papier. Allemaal helemaal prima. Het gaat erom dat jij jouw woorden kunt overbrengen tijdens jouw bruiloft.

Tips voor je trouwgeloften

Ga je zelf aan de slag gaat met het schrijven van jouw trouwgeloften? Superleuk, zo kan je echt jouw stem laten horen. Vind je het lastig om te beginnen en je gevoel goed te verwoorden? 

Dan kun je hier rekening mee houden:

Trouwgeloften schrijven Bregjeboer.nl Tekstschrijver trouwgeloften trouwbelofte

Trouwgeloften laten schrijven door mij

Ik begrijp het heel goed dat je het lastig vindt om je woorden op papier te krijgen. Daarom is het voor mij een grote eer om je te helpen bij het schrijven van de mooiste trouwgeloften. Je bestelt je trouwgeloften via mijn webshop (klik op de gele knop hieronder) en geeft daarbij al zo veel mogelijk informatie. Ik plan dan een videocall om de details te bespreken. Daarna schrijf ik je trouwgeloften en zetten we samen de puntjes op de i. Wedden dat je op de grote dag een prachtig moment beleeft met je bruid(egom)? 

Let op: Neem minimaal 14 dagen voor je trouwdag contact met me op, zodat we de tijd hebben om je trouwgeloften samen te creëren. 

Investering: €150,- inclusief btw. 

Schrijf je eigen trouwgeloften!

Liever zelf schrijven? Daarvoor maakte ik een uniek werkboek. Stap voor stap tover jij jouw trouwgeloften op papier. Ik geef je tips, help je met de opbouw en loods je door het schrijfproces heen.

Zij gingen je voor

“Het was erg fijn om met Bregje te werken. Samen hebben we mijn beloften geschreven die ik tijdens mijn huwelijksceremonie heb voorgelezen aan mijn aanstaande. Bregje kon mijn gevoel erg goed verwoorden waardoor ik ze vol overgave kon voorlezen. Ik kreeg enorm veel complimenten. Erg veel dank, Bregje!”

 

Maud van Leeuwen - september 2021

Nog meer blije klanten...

Heb een fantastische dag gehad en veel complimenten over de tekst gekregen. Nogmaals bedankt!
Bedankt voor de eerste opzet en ik ben er super blij mee. Voor mij meteen raak.
Vorige
Volgende
Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?