Trouwgeloften schrijven

Steeds vaker spreken bruidsparen hun trouwgeloften naar elkaar uit. Een korte toespraak, waarin je de ander vertelt hoeveel hij of zij voor je betekent en welke beloftes je maakt voor jullie huwelijk. Jouw trouwgeloften schrijven is niet makkelijk en een beetje hulp is dan welkom!

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven, waar je met veel plezier naar uitkijkt. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je volmondig JA tegen elkaar zegt, maar je wilt ook een beetje goed voor de dag komen met je geloften. Geen zorgen, ik help je! 

trouwgeloften schrijven bregje boer teksttovenaar bruiloft inspiratie bregjeboer.nl

Trouwgeloften schrijven

Trouwgeloften zijn heel persoonlijk, dus waarom zou je die dan door een voor jou onbekende Teksttovenaar laten schrijven? Misschien ben je zelf niet zo goed met woorden en hoort schrijven niet bij jouw favoriete bezigheden. Maar je wilt de liefde van je leven wel omverblazen (of ontroeren, laten lachen of huilen) met jouw woorden. Dan is het handig om ernaar te kijken met iemand die graag speelt, tovert en schuift met woorden, zodat jij onvergetelijke trouwgeloften krijgt!

Trouwgeloften, wat zijn het?

Trouwgeloften zijn er in alle soorten en maten. De één vertelt vooral wat hij of zij belooft aan de ander, terwijl die ander ook een stukje terugblikt. Het is allemaal goed, want het komt uit je hart en het is jouw gevoel. Dat maakt het ook zo bijzonder om trouwgeloften naar elkaar uit te spreken.

Je kunt ervoor kiezen om de trouwgeloften te schrijven en daarna uit je hoofd te leren of je leest ze op van papier. Allemaal helemaal prima. Het gaat erom dat jij jouw woorden kunt overbrengen tijdens jouw bruiloft.

Tips voor je trouwgeloften

Ga je zelf aan de slag gaat met het schrijven van jouw trouwgeloften? Superleuk, zo kan je echt jouw stem laten horen. Vind je het lastig om te beginnen en je gevoel goed te verwoorden? 

Dan kun je hier rekening mee houden:

Trouwgeloften schrijven Bregjeboer.nl Tekstschrijver trouwgeloften trouwbelofte

Zeg je JA tegen mij?

Niet iedereen is een goede schrijver of misschien vind je het lastig om jouw gevoelens onder woorden te brengen. Het is voor mij een grote eer om jou te helpen bij het schrijven van de mooiste trouwgeloften. Samen bespreken we wat jouw grote liefde voor jou betekent en welke woorden daar voor jou bij horen. Ik help jou dan door er een mooi geheel van te maken, zodat jij op de grote dag een prachtig moment beleeft met jouw bruid(egom)!

Liever zelf schrijven? Ik kijk je geloften met alle liefde na, zodat je zeker weet dat jouw woorden en gevoelens goed tot hun recht komen op jouw bruiloft. Let op: Neem minimaal 14 dagen voor je trouwdag contact met me op, zodat we de tijd hebben om je trouwgeloften samen te creëren. 

Zij gingen je voor

“Het was erg fijn om met Bregje te werken. Samen hebben we mijn beloften geschreven die ik tijdens mijn huwelijksceremonie heb voorgelezen aan mijn aanstaande. Bregje kon mijn gevoel erg goed verwoorden waardoor ik ze vol overgave kon voorlezen. Ik kreeg enorm veel complimenten. Erg veel dank, Bregje!”

 

Maud van Leeuwen - september 2021

Nog meer blije klanten...

trouwgeloften schrijven bregje boer review ervaring
trouwgeloften schrijven bregje boer review ervaring