Tekstschrijver voor horeca

Je bent onwijs goed in koken. Gasten worden bij jou in de watten gelegd vanaf het moment dat ze over de drempel stappen, tot ze de deur weer achter zich dichttrekken. Je hebt jouw zaakjes piekfijn in orde, op één ding na: jouw website…

De kwaliteit en beleving van een bezoek aan de horeca worden steeds belangrijker. Voor iemand ergens gaat eten, speurt hij of zij het internet af op zoek naar de perfecte plek. Hoe fijn is het dan als jouw website eruit springt met pakkende teksten? ‘Maar’, vraag je jezelf af, ‘Hoe kom ik dan aan die teksten?’ Hier kom ik de keuken binnenwandelen! Ik ben Bregje Boer en ik ben tekstschrijver voor horeca, hospitality en lifestyle.

tekstschrijver Blogs voor je bedrijf - Bregje Boer Sprankelend Schrijfwerk - Bloggen - Blogger - Tekstschrijver Limburg Maastricht

Tekstschrijver voor horeca

Als tekstschrijver voor horeca breng ik samen met jou je passie, visie en concept onder woorden. In een tekst die lekker leesbaar is en het liefst eentje waarvan de lezer gaat watertanden. Zo’n tekst hoeft niet ellenlang te zijn, sterker nog: soms sla je met een korte tekst de spijker meteen op zijn kop! Naast webteksten help ik als tekstschrijver voor horeca ook met jouw menukaart. Staan er geen spelfouten op? Kloppen de teksten? Kunnen ze misschien nog wat spannender of aantrekkelijker?

Maatwerk

De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom werk ik niet met vaste pakketten of tarieven. Ik ga met jou in gesprek om te achterhalen wat je precies nodig hebt. Vervolgens maken we een plan waar ik mijn offerte op baseer. Je krijgt een duidelijk overzicht van mijn aanbod en het bijbehorende tarief. Simpel en duidelijk, daar hou ik van!

Hét perfecte recept voor jouw zaak

Tijdens onze samenwerking kun je me altijd bellen, mailen en appen. Of we spreken af voor een kop koffie om de teksten te bespreken. Op die manier weten we zeker dat we de juiste mix van ingrediënten toevoegen aan het recept van jouw zaak. Tekstschrijven is net als koken, je voegt naar smaak een beetje van het ene en een snufje van het andere toe. Door te proeven, te lezen en te luisteren creëer ik voor jou hét verhaal. Het verhaal waar mensen van gaan lachen. Waardoor ze denken: ‘Wát een passie, daar ga ik graag een hapje eten!’

Hét perfecte recept voor jouw zaak

Dus, is het tijd om te investeren in jouw online zichtbaarheid door een website om van te watertanden? Of een menukaart die je gasten een grote glimlach bezorgt? Stuur me dan een berichtje of bel me, dan gaan we samen aan de slag!

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?