tekstschrijver Blogs voor je bedrijf - Bregje Boer Sprankelend Schrijfwerk - Bloggen - Blogger - Tekstschrijver Limburg Maastricht

Tekstschrijver

Als je het zelf lastig vindt om te schrijven, zijn teksten een blok aan je been. Wat zeg ik: soms leggen ze je compleet lam! Je zoekt daarom een tekstschrijver die in woorden vangt wat jij te vertellen hebt. Die teksten schrijft waarvan jouw (ideale) klant zegt: “Jij snapt exact wat ik nodig heb!” Ik schrijf marketingteksten voor online en offline communicatie, zoals: 

Hé Breg, schrijf je geen blogs? Jawel! Daarover lees je alles op de pagina bloggen! Zoek je een sparring partner voor al je content? Dan is de Sprankelende Contentmachine ideaal.

Tekstschrijver in Limburg

Je hebt teksten nodig voor je website, e-mailmarketing of offline communicatie, zoals een folder of brochure. Je zit al dagen te ploeteren in Word, maar krijgt de woorden niet op papier. Troost je, je bent niet de enige. Gelukkig kan ik die woorden wel vinden en gaan we samen aan de slag. Ik woon en werk in Maastricht, maar om met mij samen te werken hoef je niet in Maastricht of Limburg te wonen. Ik werk met ondernemers door het hele land, videobellen is dé oplossing! 

Samenwerken voor sprankelende teksten

Belangrijk om te weten: ik heb geen schutting waar je van alles overheen kunt mikken, ik geloof in de kracht van samenwerken. Zo weet je zeker dat jouw verhaal goed op papier komt. En: het is gewoon hartstikke leuk, want je leert er ook nog eens veel van. Door onze samenwerking leer ik jou beter kennen, wat je in de teksten terugziet!

Teksten die 100% passen bij jou

Samen creëren we teksten die 100% passen bij jou en je bedrijf. Zodra ik als tekstschrijver met jouw verhaal aan de slag ga, kun jij lekker doen waar je goed in bent. Hoe meer je mij vertelt, hoe beter ik jouw verhaal kan vertellen. Het is dus wel heel fijn als je daar de tijd voor wilt nemen. Sowieso vind ik het te gek om het verhaal van andere ondernemers te horen en me te laten inspireren. 

 

Ben je er klaar voor?

Wat zeg je ervan? Ben je klaar voor Sprankelend Schrijfwerk en wil je meer weten? Lees dan eerst hoe ik werk, zodat we ook echt kunnen leven en schrijven met elkaar. 

Zij gingen je voor!

Allemaal leuk en aardig, Breg, maar wat vinden anderen van de samenwerking met jou? Nou, dit:

“Bregje schrijft niet alleen sprankelend, maar is ook sprankelend in haar manier van samenwerken. Open en vriendelijk met een vleug humor. Daarnaast doet ze er alles aan als er bv een tijdlimiet aan vast zit, om het direct en zo snel mogelijk te leveren. Heel erg prettig om met Bregje samen te werken. want dat is wat het is, een samenwerking! Erg mooi.”

“Super bedankt voor je hulp aan het schrijfwerk van mijn website! Ik ben er erg tevreden over. Prettige samenwerking, kan mijn wensen goed verwoorden en je komt afspraken na!”

“Bregje noemt zich ‘taaltovenaar’ en dat is precies wat ze is. Wij hebben in de loop der jaren met diverse professionele tekstschrijvers gewerkt, maar Bregje is hiervan verreweg de beste.”

Tekstschrijver Limburg Maastricht bregjeboer.nl Sprankelend Schrijfwerk Teksttovenaar contentadvies

Word je hier blij van?

Denk jij nu: Dit heb ik nodig? Je bent nog 1 klik verwijderd van de eerste stap: kennismaken! Stuur me een mailtje, een WhatsApp-bericht of bel me. Dan plannen we een afspraak in en kunnen we samen gaan sprankelen!

Handig om te weten: ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en echt samen gaan werken. Zo halen we alles uit onze samenwerking, met sprankelende teksten als resultaat!

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?