Tekstschrijver voor coaches

Je bent een bevlogen ondernemer in de lifestylebranche, bijvoorbeeld een coach, mindfulness trainer of je hebt een webshop. Je steekt alle passie, kennis en ervaring in je werk. Er is alleen één ding dat je niet zo goed voor elkaar krijgt: je teksten. 

Schrijven is aan jou niet besteed, sterker nog: je wordt er gewoon chagrijnig van. Geen zorgen, ik kom je redden!

Bregje Boer Sprankelend Schrijfwerk tekstschrijver Limburg Maastricht

Tekstschrijver voor coach en trainer

Als tekstschrijver én blogger heb ik al heel wat woorden, zinnen en verhalen uit mijn vingers laten vloeien. Tijdens het bloggen ontdekte ik dat ik graag schrijf over persoonlijke ontwikkeling, lifestyle en mindfulness en de rol die deze onderwerpen spelen binnen mijn leven.

Ik ga echt sprankelen van die onderwerpen en het is heerlijk om de bevlogenheid van een andere ondernemer te mogen vangen in woorden en zinnen.

Ik help je graag met webteksten, contentinspiratie voor je mails, blogs en social media of om te sparren over je content en online zichtbaarheid. Ik geloof in samenwerken, waarin we onze kennis bundelen en samen de mooiste content creëren!

Zullen we?

Denk je na het rondneuzen op mijn website: YES! Hier word ik blij van! Te gek, laten we dan een kennismaking plannen via Zoom. Jij vertelt me wat je nodig hebt, ik vertel wat ik voor je kan doen. 

Ik lever altijd maatwerk, wat betekent dat ik geen vaste tarieven hanteer. Jij en jouw business zijn uniek en daar kun je geen kant en klaar pakket aan vasthangen.
 Lees hier alles over mijn werkwijze!

Gaan we samen aan de slag? Dan kun je rekenen op mijn expertise, advies en ook een hoop gezelligheid, want een samenwerking zonder humor en een relaxte sfeer is maar saai, vind je ook niet?

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Let op! Ik heb vakantie van 25 juli t/m 20 augustus 2024. In die periode ben ik niet bereikbaar via WhatsApp. 

 Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent! Tot snel!

× Even appen?