Teksten voor je beautysalon

Jij bent een expert in huidverzorging en beautybehandelingen. Of een supergoede hairstylist. Of misschien begin je net als ondernemer in de beautybranche. Wanneer iemand je vraagt wat je doet, raak je niet uitgepraat over wat jij in huis hebt voor een stralende huid.

Jouw klanten vinden je via-via of via social media. En je website? Die heb je een keer snel in elkaar gedraaid. Je merkt dat de teksten niet (meer) passen bij wat je doet, maar je weet ook niet hoe je het anders moet aanpakken…

Goed nieuws: ik weet dat wel!

Bregje Boer Sprankelend Schrijfwerk tekstschrijver Limburg Maastricht

Tekstschrijver voor de lifestyle- en beautybranche

In de afgelopen jaren heb ik al miljoenen woorden geschreven voor klanten in de beautybranche. Teksten over gezichtsbehandelingen, PMU, laserbehandelingen en haarstyling kennen voor mij dan ook geen geheimen meer. Ik schrijf voor verschillende beautysalons en cosmetische klinieken in Nederland en België. Het fijne van je teksten schrijven in samenwerking met mij, is dat je jouw expertise en de mijne combineert. Jij deelt jouw kennis en boodschap, ik zorg dat alle communicatie daar naadloos op aansluit. Dit doen we echt als een team.

Wanneer passen wij NIET bij elkaar?

Ben je enorm perfectionistisch, kijk je vooral naar andere websites en wil je teksten zoals een ander ze heeft en verwacht je dat ik met minimale input een compleet pakket teksten tevoorschijn tover? En wil je die teksten het liefst morgen al hebben? Dan ben ik niet de juiste persoon om mee samen te werken. 😊

Samenwerken en vertrouwen

Tijdens het creatieproces focus ik op samenwerken en vertrouwen. Dat betekent dat je ook moet durven loslaten. Hoe meer input jij me geeft, hoe beter ik jouw boodschap verwoord en daarmee jouw droomklant aantrek. Ook mag je vertrouwen op mijn 5+ jaren ervaring en expertise als tekstschrijver en sparringpartner voor beauty-ondernemers.

Vergelijk het met je eigen werk: jij zit er ook niet op te wachten dat je klant tijdens een behandeling continu zegt wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Of dat je klant er exact zo uit wil zien als iemand die een stoel verderop zit. Je wilt iets unieks creëren dat past bij jouw klant. En precies dat wil ik ook voor jou doen!

Denk je: Yes, deze vorm van samenwerken spreekt me aan! Neem dan zeker contact met me op!

Jouw verhaal is uniek, ook al zijn er tig andere ondernemers in de beautybranche. Net zoals niet iedere klant bij mij past, past ook niet iedere klant bij jou. 

Daarom beginnen we altijd bij de basis: Wie is jouw droomklant? Wat zoekt hij of zij en hoe bied jij daar de oplossing voor? Op die basis baseer je jouw complete branding, de manier waarop je jouw bedrijf neerzet in de markt. Zo creëren we samen een verhaal dat straalt: jouw passie en liefde voor het beautyvak spatten van het scherm af!

Dit alles doen we in heldere taal, gericht naar je klant en zonder ingewikkelde vaktermen. Je toekomstige klant voelt zich begrepen, welkom en wordt enthousiast van jouw verhaal. 

Laten we samen creëren!

Jouw website en (online) communicatie bestaat uit meer dan alleen teksten. Daarom is die basis zo belangrijk. Anders ga je met losse flodders schieten en kopiëren wat anderen doen.

Voor onze samenwerking maak ik een voorstel op maat. Dit bestaat uit verschillende fases, afhankelijk van jouw wensen en doelen. Je ontvangt een helder overzicht van je investering, zodat je weet waar je aan toe bent. Een complete website van 5 pagina’s (Homepage, Over ons, Contact en 2 pagina’s met behandelingen/je aanbod) krijg je vanaf een totaalprijs van €999 ex btw. Dit is inclusief een volledig profiel van je droomklant, brainstormsessies, overleg, al mijn tips &tricks en correctierondes.

Houd er rekening mee dat we minimaal 3 maanden samenwerken voor het beste resultaat. Het is dus niet iets wat je even snel tussendoor doet.

Sta je te springen en heb je zin om samen aan de slag te gaan met sprankelende teksten voor jouw beautysalon of kliniek? Neem dan contact met me op!

Rik Dassen
Rik DassenBeautifier - Maastricht
Lees verder
We werken voor onze cosmetische kliniek in Maastricht al ruim een jaar samen met Bregje, en naar volle tevredenheid. Goede teksten, passend bij onze branche en tone-of-voice. Houdt goed structuur en overzicht bij grote opdrachten, en heeft ons geweldig ondersteund bij het invullen van onze nieuwe website. Daarnaast ook heel prettig in overleg en flexibel bij last minute klussen. Kortom, een absolute aanrader!
Saskia Vaessen
Saskia VaessenMOOI SkinBoutique
Lees verder
Helemaal HAPPY met de nieuwe website🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 Bregje heeft perfect “vertaald” waar ik, dus MOOI SkinBoutique voor staat. Samen alle MOOIe ins & outs besproken, zodat het totaalplaatje compleet & duidelijk is voor iedereen! Thanks ❤️💋
Pascalle van Thoor
Pascalle van ThoorSkinz Boutique / House of Skinz
Lees verder
We werken sinds een 2021 samen en de samenwerking bevalt heel erg goed. De creativiteit van Bregje zorgt ervoor dat we onze teksten met een goed gevoel online kunnen zetten. Buiten dat is Bregje een heel leuk en prettig persoon!
Vorige
Volgende
Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?