Heb jij al stralende teksten voor jouw beautysalon?

Jij bent een expert in huidverzorging en beautybehandelingen. Als iemand je vraagt wat je doet, raak je niet uitgepraat over wat jij in huis hebt voor een stralende huid. Jouw klanten vinden je via via of via social media. En je website? Die heb je een keer snel in elkaar gedraaid. Je merkt dat de teksten niet (meer) passen bij wat je doet, maar je weet ook niet hoe je het anders moet aanpakken…

Ik wel!

Bregje Boer Sprankelend Schrijfwerk tekstschrijver Limburg Maastricht

Tekstschrijver voor de lifestyle- en beautybranche

Ik ben Bregje en ik noem mijzelf Teksttovenaar. Ik lever Sprankelend Schrijfwerk voor ondernemers die stralen door wat ze doen. Ondernemers die het leven van hun klant makkelijker, mooier en relaxter maken.

In de afgelopen jaren heb ik al miljoenen woorden geschreven voor klanten in de beautybranche. Teksten over gezichtsbehandelingen, PMU, laserbehandelingen en nagelstyling kennen voor mij dan ook geen geheimen meer. Ik schrijf voor verschillende beautysalons en cosmetische klinieken in Nederland en België. Het fijne van het uitbesteden van je teksten, is dat jij kunt doen waar je het allerbeste in bent: anderen een stralende huid bezorgen.

Ben je benieuwd hoe het schrijfproces in zijn werk gaat? Lees dan hier mijn werkwijze. Kun je je daar in vinden? Dan maak ik graag kennis met je!

Door een sterke website en het vertellen van jouw verhaal, kun jij het onderscheid maken. Jouw verhaal noem ik ook wel een brand story, de basis van jouw bedrijf. Het verhaal waarin je vertelt waarom je doet wat je doet en waarom jij daar de allerbeste in bent. Op dat verhaal baseer je jouw complete branding, de manier waarop je jouw bedrijf neerzet in de markt. Jouw brand story is een verhaal dat straalt, jouw passie en liefde voor het beautyvak spatten van het scherm af

Dit alles doen we in heldere taal, gericht naar je klant en zonder ingewikkelde vaktermen. Je toekomstige klant voelt zich begrepen, welkom en wordt enthousiast van jouw verhaal

Sterke branding voor jouw beauty bedrijf met The Marketing Factory

Jouw website en (online) communicatie bestaat uit meer dan alleen teksten. Daarom werk ik samen met Kim van The Marketing Factory. Kim is een expert op het gebied van branding voor beauty- en lifestyleondernemers en helpt jou om jouw business als een ijzersterk merk neer te zetten. Van logo tot huisstijl, van Instagram-templates tot een fotoshoot voor jouw merk: Kim regelt het met haar team.

Word je hier enthousiast van en heb je zin om samen aan de slag te gaan met sprankelende teksten voor jouw beautysalon of kliniek? Neem dan contact met me op!