Sprankelen op verzoek

Wil niet vastzitten aan een abonnement, maar liever af en toe gebruikmaken van mijn schrijfkunsten of samen sparren? Dan kun je met me sprankelen op verzoek! Je krijgt altijd mijn volledige aandacht. Er zijn verschillende smaken en soorten Sprankelen op verzoek. Voor iedere sessie geldt dat je het kan inzetten voor:

Omdat iedere ondernemer anders is, bied ik Sprankelen op verzoek aan in verschillende smaken. Je kunt kiezen voor Sprankelen op verzoek als ondersteuning van jou als ondernemer. Of je kiest voor een losse 1-op-1-sessie, eenmalig of ieder kwartaal, die je nét dat duwtje in de rug geven wat je nodig hebt. Kies vooral wat bij jou past! 

Wat kost dat?

Nu is werken met mij al een feestje op zich, maar van liefde kan de schoorsteen niet roken. Dus, let’s talk money: wat is jouw investering om met mij samen te werken? Ik bied 3 soorten strippenkaarten aan:

Let op: voor nieuwe webteksten ontvang je altijd een offerte op maat.

Handig om te weten

Je betaalt eenmalig opstartkosten van €149. Dat is inclusief het inrichten van Trello en Google Drive, de uitleg daarvan en een eerste sessie van 30 minuten om de samenwerking op te starten. 

Je krijgt toegang tot een Trello-bord en Google Drive, waarin we al je content verzamelen, je vragen kan stellen en we documenten delen.

Ik factureer vooraf, zodra de betaling binnen is, gaan we los. We beginnen altijd met een videocall, zodat jouw wensen en mijn werkwijze helder zijn. Daarna is het tijd om te sprankelen!

Wil je liever live sparren? Dat is ook mogelijk! Hiervoor maak ik graag een voorstel op maat voor je. Stuur me een berichtje via Whatsapp of neem contact op via het formulier

Marloes Floor - Floor Verrast Review
Beautifier review Bregje Boer
Skinz review bregje boer
Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?