Soms moet je het gewoon DOEN!

Soms moet je het gewoon doen Interview Brigitte Heitzer bregje boer teksttovenaar
Je kent het vast wel: de zenuwachtige kriebel als je voor de keuze staat om iets heel spannends te doen. Je staat aan de rand van jouw comfortzone en kijkt voorzichtig over het randje. Durf je het? Gaat dat wel goed? Ik stond onlangs voor deze keuze en realiseerde me: soms moet je het gewoon DOEN!

Ambassadeur Parkstad Limburg Theaters

Als ambassadeur voor Parkstad Limburg Theaters heb ik in seizoen 2018-2019 de eer om een van de tien gezichten van dit mooie theater te zijn. Samen met mijn collega’s bezoek ik voorstellingen, waar we vervolgens over vertellen via de website en social media. Ik heb in deze samenwerking altijd aangegeven dat ik het liefst blogs schrijf, want voor de camera vond ik altijd wel een ‘dingetje’. Tot het moment kwam van de derde voorstelling die ik als ambassadeur bezocht. Ik mocht naar de musical Evita! Al gauw ontstond het idee om hoofdrolspeelster Brigitte Heitzer te interviewen. Dat kon natuurlijk op schrift, maar zou het dan sprankelend genoeg zijn, vroeg ik mezelf af. Voor ik er erg in had deed ik een verrassend voorstel…

Voor de camera

‘Zal ik Brigitte interviewen op camera met vragen van ons publiek?’ Wat had ik nu toch weer gezegd?! Op camera? Ik? Een week later hoorde ik het grote nieuws: Brigitte was akkoord met het interview en ik kon de vragen gaan verzamelen! Mijn lichaamstemperatuur steeg meteen een paar graden toen het tot me doordrong. Ik mocht de winnares van de John Kraaijkamp Musical Award gaan interviewen!

Met trillende handjes en rode konen in het diepe

Nu ben ik niet vies van een uitdaging. Ik bedoel, je baan opzeggen en voor jezelf beginnen is behoorlijk avontuurlijk, toch? Dit keer voelde ik aan alles dat ik deze kans moest grijpen, omdat het weleens hele nieuwe vlammetjes zou kunnen aanwakkeren! Er kwamen ontzettend leuke vragen binnen via verschillende social mediakanalen en ik maakte een selectie. Op woensdag 20 maart 2019 was het zover! Met trillende handjes en rode konen wandelde ik de artiesteningang van het theater binnen.

Wat een energie!

In de showbizz kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren. Brigitte was in de file beland, waardoor ze wat verlaat was. Hierdoor hadden we iets minder tijd om het interview te doen. Gelukkig liet ik me hierdoor niet uit het veld slaan en ik was heel rustig. Oké, voor mijn doen dan, aangezien ik best wel hyper kan worden in zulke situaties. Ik had er ontzettend veel zin in om met deze getalenteerde en leuke vrouw te kletsen. We babbelden al wat op weg naar de foyer waar het interview plaatsvond. Dankzij de fijne en relaxte energie van Brigitte kon ik vol overgave in het interview duiken. Na een minuut of negen zat het erop en begon het wachten op het eindresultaat. Ik heb nog zeker 24 uur nagestuiterd van deze bijzondere ervaring. Wat een energie!

Hoe het interview uiteindelijk is gegaan? Oordeel zelf maar!

En, wat vind je ervan?

Mocht je je afvragen of ik nu ook in te huren ben als presentatrice en interviewer? Voor toffe projecten sta ik altijd open, dus neem zeker even contact met me op als je een leuk idee hebt! Ik vond het ontzettend leuk om te doen en wil mijn vaardigheden op dit vlak zeker verder gaan ontwikkelen!

Wanneer sprong jij voor het laatst in het diepe?

Deel deze blog

Meer van de blog

Het was doodstil - bregjeboer.nl

Het was doodstil…

Doodstil was het. Nog geen kuchje of zuchtje. In die stilte gebeurde ontzettend veel, dat voelde ik. Ik voelde ook m’n hoofd af en toe

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?