Image Alt

Over mij

“Mijn missie is om het leven mooier te maken en daarom werk ik graag met ondernemers die dezelfde missie hebben.”

Tekstschrijver Maastricht Bregje Boer Sprankelend Schrijfwerk bregjeboer.nl
Over mij

Bregje Boer

Het cliché dat veel tekstschrijvers als kind al graag in de pen kropen is op mij ook helemaal van toepassing. En dat vind ik juist zo leuk! Op de basisschool verzon en schreef ik heel graag de mooiste verhalen. Toen het internet in de jaren negentig van de vorige eeuw zijn opwachting maakte, hield ik een blog bij met anekdotes over het middelbare schoolleven. Tijdens mijn stage in Parijs vermaakte ik het thuisfront met smeuïge anekdotes over mijn Franse leven. In de jaren die daarop volgden verdween het schrijven naar de achtergrond, tot ik in januari 2015 begon met mijn persoonlijke lifestyleblog Breg Blogt. Ik herontdekte mijn liefde voor schrijven en al gauw was ik dagelijks uren in de weer met mijn nieuwe hobby.

In de tussentijd werkte ik als leidinggevende en later als HR medewerker, in de volledige overtuiging dat daar mijn carrière lag. Boy, was I wrong!

Toen ik ook op zakelijk vlak de kans kreeg om mijn schrijfkunsten met de wereld te delen, wist ik het zeker: schrijven is het werk waar mijn hartje sneller van gaat kloppen! Ik stapte in 2018 naar de Kamer van Koophandel, schreef Bregje Boer en Breg Blogt in en ik was ondernemer! Inmiddels heet ik overigens Bregje Pieters-Boer, maar omdat Bregje Boer zo lekker allitereert heb ik het daar maar bij gelaten voor mijn business. 😉

Sinds 1999 is het prachtige Maastricht mijn thuisbasis. Dat is inmiddels meer dan de helft van mijn leven, dus je kunt wel stellen dat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb. Ik hou van de historie, de bourgondische levensstijl en het gevoel dat je op vakantie bent, helemaal zodra je over de stadsgrenzen zo de heuvels inrijdt.

Wist je dat ik een onwijze boekenwurm ben? In 2019 las ik meer dan 60 boeken! Lezen is voor mij echt pure ontspanning en het geeft me weer nieuwe inspiratie voor blogs en teksten die ik schrijf.

Mijn missie is om het leven mooier te maken en daarom werk ik graag met ondernemers die dezelfde missie hebben. Mijn focus ligt op ondernemers in de lifestylebranche. Van beauty en fashion tot horeca en hospitality. Ik zorg voor teksten die lekker weglezen. Of het nou gaat om een website, brochure, menukaart of uitnodiging: ik tover er een passende tekst bij. Dat is nog niet alles! Ik kan je ook helpen om sprankelende socialmediateksten te schrijven. Door jou te laten zien waar je aanpassingen kunt doen, word jij zelf steeds beter in het schrijven. Dit verhoogt de interactie met jouw doelgroep, omdat het echt jóúw boodschap is die je deelt.

Wil je leren hoe je blogt? Dan kan ik je daar alles over leren in een 1-op-1-training of in een workshop voor jou en je collega’s. Hiervoor werk ik ook samen met Rakoon Marketing.

Waar je ook mee worstelt qua teksten: ik ben er om je te helpen! Zin om kennis te maken? Bel me of stuur me een mailtje!

Bregje Boer is ook te vinden op www.tekstschrijver-info.nl.

 

Over mij handtekening

over mij

×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?