Over mij

Op de basisschool verzon en schreef ik heel graag de mooiste verhalen. Toen het internet in de jaren negentig van de vorige eeuw zijn opwachting maakte, hield ik een blog bij met anekdotes over het middelbare schoolleven. In de jaren die volgden verdween het schrijven naar de achtergrond, tot ik in januari 2015 begon met mijn persoonlijke lifestyleblog Breg Blogt. Ik herontdekte mijn liefde voor schrijven en al gauw was ik dagelijks uren in de weer met mijn nieuwe hobby.

Toen ik ook op zakelijk vlak de kans kreeg om mijn schrijfkunsten met de wereld te delen, wist ik het zeker: schrijven is mijn passie! Bregje Boer  Teksttovenaar werd geboren en hier zit jij dan: mijn verhaal te lezen.

Bregje Boer Teksttovenaar Ik vertel jouw verhaal bregjeboer.nl

Ik woon sinds 1999 in het prachtige Maastricht. Dat is inmiddels meer dan de helft van mijn leven, dus je kunt wel stellen dat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb. Ik hou van de historie, de bourgondische levensstijl en het gevoel dat je op vakantie bent, zodra je over de stadsgrenzen zo de heuvels inrijdt.

Met ruime ervaring in schrijven voor, en werken in, de horeca-, hospitality- en lifestylebranche kan ik mijzelf makkelijk verplaatsen in jouw doelgroep. Ik zorg voor teksten die lekker weglezen. Of het nou gaat om een website, brochure, menukaart of uitnodiging: ik tover er een passende tekst bij. Ook voor het redigeren van teksten of manuscripten kun je bij mij terecht.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden, bel of mail me voor een kop koffie!