Over mij

Samen sprankelend schrijven

Jouw missie is mijn missie: het leven van een ander makkelijker, fijner en relaxter maken. Je kijkt uren naar een leeg scherm en kan de woorden niet vinden. De woorden waarmee je jouw klanten vertelt waarom ze juist voor jou moeten kiezen. Knettergek word je ervan en je wilt er graag hulp bij.

Goed dat je er bent! Ik ben Bregje en ik lever Sprankelend Schrijfwerk: teksten die 100% passen bij jouw toon, stijl en bedrijf.

Het is belangrijk dat we een klik hebben, dat we met elkaar kunnen lezen en schrijven, yup, pun intended!


Dit kan ik voor je doen!

Of het nou gaat om een website, brochure, menukaart of uitnodiging: ik tover er een sprankelende tekst voor uit mijn pen. En dat is nog niet alles! 

WIl je niet alles uit handen geven en lekker samen content creëren? Ik leer je met alle liefde hoe je zelf goede teksten schrijft. Samen creëren we een heldere strategie, planning en overzicht. Hierdoor trek jij de klanten aan die 100% bij je passen, op een manier die werkt voor jou. 

Wil je bloggen voor je bedrijf? Ik schrijf ze met alle liefde voor je. 

Mijn doel is om met en/of voor jou kick-ass content te maken, waarmee je jouw droomklanten aantrekt. Want daar gaat het uiteindelijk om, nietwaar?

Hoe het allemaal begon…

Ken je dat cliché dat veel tekstschrijvers als kind al graag in de pen kropen? That’s me! Op de basisschool verzon en schreef ik heel graag de mooiste verhalen. Op de middelbare school blogde ik fanatiek over smeuïge romances en tienerdrama’s. Tijdens mijn stage in Parijs stuurde ik vrienden en familie hele verhalen over het Franse leven. Het leven kwam ertussendoor en voor ik er erg in had was het 2015. Op een koude januariochtend werd mijn persoonlijke lifestyleblog Breg Blogt geboren. Binnen no time zat ik wekelijks uren te schrijven!

In de tussentijd werkte ik als leidinggevende en later als HR medewerker, in de volledige overtuiging dat daar mijn carrière lag. Boy, was I wrong!

Dit is het!

Ik rolde vanuit HR in een communicatiefunctie en wist: DIT IS HET! Ik sprankelde, straalde en stuiterde tijdens het schrijven van de mooiste interviews en verhalen voor mijn werkgever. Het universum gaf me een duwtje in de goede richting en in 2018 stapte ik naar buiten bij de Kamer van Koophandel met twee bedrijven in mijn zak: Breg Blogt en Bregje Boer Teksttovenaar! Inmiddels heet ik overigens officieel Bregje Pieters-Boer, maar omdat Bregje Boer zo lekker allitereert heb ik het daar maar bij gelaten voor mijn business. 

Het voordeel van die werkervaring in verschillende branches is overigens dat ik er veel over weet. Daar pluk jij weer de vruchten van. 

Brabantse Bourgondiër in Maastricht

Ik woon als geboren en getogen Brabantse al sinds 1999 in het prachtige Maastricht, waar ik nooit meer weg wil. Ik hou van de historie, de bourgondische levensstijl en het gevoel dat je op vakantie bent, helemaal zodra je over de stadsgrenzen in de heuvels belandt.

Leuk om te weten: ik ben een ontzettend fanatieke lezer! Ieder jaar lees ik tientallen boeken. Lezen is voor mij echt pure ontspanning en het geeft me weer nieuwe inspiratie voor blogs en teksten die ik schrijf. In 2021 schreef en publiceerde ik zelf mijn eerste korte verhalen

Ben jij klaar voor sprankelende teksten die jou en je klanten laten stralen? Ik spreek je graag! Bel me, klik hieronder op het WhatsApp logo of stuur me een mailtje!

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?