Een nieuwe website én een webshop!

Nieuwe website en webshop Bregje Boer bregjeboer.nl tekstschrijver Limburg

Oké, wat ik nu ga zeggen is een beetje cliché, maar daarom juist ook waar: had je me een paar jaar geleden gezegd dat ik ooit een webshop zou openen, dan had ik je vierkant uitgelachen. Datzelfde had ik ook gedaan als je me 10 jaar geleden vertelde dat ik ondernemer werd. En toch… Vandaag presenteer ik met trots mijn nieuwe website én mijn webshop!

Nieuwe website

Mijn oude website was ‘pas’ 2 jaar oud. Hij paste alleen niet meer bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Destijds was een hoop misgegaan in het ontwerp en de uitvoering, en als klap op de vuurpijl kon ik zelf bijna niks aanpassen aan de achterkant. Niet handig als creatief ondernemer, want dan veranderen je plannen eens in de zo veel tijd en wil je die makkelijk kunnen delen. Enfin, ik besloot in de zomer van 2021 dat het tijd was om een nieuwe website te ontwikkelen en schakelde de hulp in van Daphne Mazgon. Daphne ging aan de slag met de eerste opzet en ik was meteen verkocht. Deze website sprankelt en past zo goed bij me. Geen dertien-in-een-dozijn site, maar een uniek ontwerp dat 100% BREG schreeuwt. In hoofdletters ja.

Zullen we er dan ook maar een shop bij doen?

In oktober 2021 kwam de gedachte op om mijn nieuwe drukwerk te verkopen. Maar ik gooide meteen ook een berg beren op de weg, waardoor die webshop een beetje bleef sudderen. tot ik in januari 2022 mijn nieuwe drukwerk van L’Ortye ontving en wist: hier wil ik meer mee doen. En zo geschiedde! Ik postte mijn Sprankelend SchrijfWerkBoek en kaartenset op Instagram. Binnen 24 uur verkocht ik het werkboek uit en vlogen er een aantal kaartensets de deur uit. Dat had ik echt niet verwacht en ik glunderde van trots. Nu ben ik vaker impulsief en had ik eigenlijk helemaal geen verpakkingsmateriaal in huis. Ik bestelde doosjes, stickers en adreslabels, zodat ik vanuit huis alles kon inpakken en voorbereiden voor verzending. Een paar dagen later bracht ik vol trots de eerste bestellingen naar de post!

De webshop van Bregje Boer is een feit!

Omdat bestellen via Instagram niet heel handig is, ging Daphne voor me aan de slag en bouwde mijn webshop. Nu die eenmaal staat, stromen de ideeën om de shop te vullen als de Niagara Falls op hun spectaculairst. Ik schrijf sinds een tijdje korte verhalen, die ik tot nu toe gratis deelde. Nu ik een shop heb, kan ik daar mijn toekomstige verhalen (en op een dag mijn boek!) ook verkopen. Op het moment heb ik een kaartencollectie van 11 verschillende kaarten en ook daarvoor heb ik al leuke ideeën om er meer mee te doen. Daarnaast shop je het unieke Sprankelend SchrijfWerkBoek, een cursus, inspiratiegids en notitieboek in één!

Nieuwe manieren van inkomen

Als ondernemer sta je nooit stil. Ik merkte begin 2022 dat ik behoefte had aan nieuwe inkomensstromen, maar wist nog niet hoe. Nou, die vraag is inmiddels beantwoord! Ook heb ik mijn aanbod uitgebreid met Sprankelen op Verzoek. Daar vind je verschillende mogelijkheden om eenmalig of af en toe samen te werken. Ga je voor een structurele samenwerking? Dan is bloggen of de Sprankelende Contentmachine dé oplossing voor jou.

Nu ben ik natuurlijk reuzebenieuwd wat je vindt van mijn website en webshop! Laat je het weten in een reactie hieronder? Of stuur me een mailtje of berichtje op Instagram! Even appen via WhatsApp kan ook: wat je ook fijn vindt, je weet me te vinden!

Deel deze blog

Meer van de blog

Het was doodstil - bregjeboer.nl

Het was doodstil…

Doodstil was het. Nog geen kuchje of zuchtje. In die stilte gebeurde ontzettend veel, dat voelde ik. Ik voelde ook m’n hoofd af en toe

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?