Image Alt

Teksttovenaar

Ken je dat gevoel? In je hoofd weet je precies hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Jouw ogen beginnen te stralen en je hart gaat sneller kloppen als je denkt aan het moois dat jij jouw klanten te bieden hebt. Je wilt teksten die jouw klant alle informatie geven die hij of zij nodig heeft, kort samengevat:

jouw boodschap in sprankelende taal!

Hoe vaak en op welke manier je het ook probeert, er komt geen zinnig woord op papier. Of je komt niet verder dan langdradige zinnen, die jouw boodschap helemaal niet goed overbrengen. Misschien worstel je met de d’s en de t’s. Het frustreert je en je wilt hier helemaal geen tijd aan verspillen.

Tromgeroffel: hier kom ik in beeld! Ik kan die woorden wél voor je vinden en neem je deze klus graag uit handen! Hoe ik werk, wat de voordelen zijn en wat het kost lees je op deze pagina!

Ik schrijf, redigeer en corrigeer onder andere…

  • webteksten
  • e-books
  • blogs
  • kookboeken
  • flyers
  • brochures
  • interviews
  • advertorials
  • e-mails
  • nieuwsbrieven
Tekstschrijver voor online en offline communicatie

Als tekstschrijver zorg ik dat jouw boodschap, missie en verhaal sterk overkomen. Op die manier kunnen klanten je vinden en bereik je jouw doelgroep.

Mijn missie is om het leven mooier te maken en daarom werk ik graag met ondernemers die deze missie delen. Ik schrijf sprankelende teksten voor jou als ondernemer met een positieve mindset.

Jij wilt net als ik de wereld een beetje mooier maken met jouw bedrijf. Dat doe je door een product of dienst aan te bieden die het leven makkelijker, leuker en fijner maakt. Als ik je in een hokje zou stoppen, ben je lifestyle-ondernemer. Maar dat doen we niet, want iedere ondernemer is uniek!

Het is belangrijk dat we een klik hebben, dat we met elkaar kunnen lezen en schrijven, om maar in de vaktermen te blijven!

Met mijn magische teksttovenaarskunsten (lekker woord voor Scrabble!) help ik jou om dat gepassioneerde en waardevolle verhaal uit jouw hoofd op (digitaal) papier te krijgen. Ik vraag je het hemd van het lijf over jouw ideeën, missie, diensten en alles wat je maar met de wereld wilt delen, om er vervolgens een helder verhaal van te maken. Als je het dan online gooit, zeggen mensen: ‘Hé, wat een goede teksten! Het is net of jij het zelf aan me vertelt!’

Deze bedrijven gingen je al voor!

Als blogger en tekstschrijver heb ik al vele duizenden, misschien wel miljoenen woorden door mijn vingers laten glijden voor bedrijven als T-Mobile, Vodafone, Google, Novasol en Liebherr. Ik schreef en corrigeerde teksten en boeken voor gepassioneerde ondernemers als Francesca Kookt, Mariska van der Hiele en Amstelzijde Kliniek. Neem een kijkje in mijn portfolio om meer werk te zien.

Waar wacht je nog op?

Wil jij sprankelende teksten die perfect passen bij jouw bedrijf? Jouw product of dienst aan de wereld laten zien zonder poespas, ellenlange verhalen of ingewikkeld taalgebruik? Ik help jou aan sprankelend schrijfwerk dat tot de verbeelding spreekt. Samen creëren we jouw merkverhaal en websiteteksten, flyers en socialmedia-berichten die 100% bij jouw bedrijf passen.

Wat kost het?

De investering voor jouw nieuwe tekst(en) hangt af van de hoeveelheid, de input en de research. Ik lever maatwerk en daarom vind je geen vaste prijzen op mijn website. Ik geef je wel graag een indicatie van mijn tarieven.

Voor een website met 5 pagina’s (home, over mij, diensten, tarieven en contact) begint je investering bij € 600,-. Dit is inclusief een uitgebreid interview, advies over inhoud en opbouw, minimaal een correctieronde en metadescriptions voor op Google. (Dat zijn de tekstjes die je in Google ziet bij een zoekresultaat)

Een blogpost van 600-800 woorden heb je al vanaf € 135,-. Dit is inclusief research, een correctieronde, relevante links en opgemaakt met kopjes, titels en een metadescription voor op Google.

Teksten laten corrigeren en/of redigeren? Dat is al mogelijk vanaf € 30,- per pagina.

Hulp nodig bij je socialmedia-teksten? Bekijk hier de mogelijkheden voor EHBSMT!

Ik werk met projectprijzen. Dat betekent dat je vooraf een samenwerkingsvoorstel krijgt met een totaalprijs. Handig, want zo krijg je nooit een verrassing achteraf!

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Stuur me een mailtje, WhatsAppje of bel me, ik vertel je graag meer!

Heb je hulp nodig bij socialmedia-teksten?
Wil jij sprankelend schrijfwerk voor jouw bedrijf?
×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?