Image Alt

Teksttovenaar

Ken je dat gevoel? In je hoofd weet je precies hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Jouw ogen beginnen te stralen en je hart gaat sneller kloppen als je denkt aan het moois dat jij jouw klanten te bieden hebt. Al die informatie is te waardevol om in jouw grijze massa te bewaren, dus het moet eruit! Erover praten lukt je prima, maar je wilt het ook delen op jouw website, op jouw socialmediakanalen en in al je andere online en offline communicatie. Je start je laptop op, opent een tekstdocument en dan…

…gebeurt er niks!

Hoe vaak en op welke manier je het ook probeert, er komt geen zinnig woord op papier. Of je komt niet verder dan langdradige zinnen, die jouw boodschap helemaal niet goed overbrengen. Misschien worstel je met de d’s en de t’s. Wat het ook is, je wordt er moedeloos van.

Ik schrijf, redigeer en corrigeer onder anderen…

  • Webteksten
  • E-books
  • Blogs
  • Kookboeken
  • Flyers
  • Brochures
  • Interviews
  • Advertorials
  • E-mails
  • Nieuwsbrieven
Tekstschrijver voor online en offline communicatie

Geen stress, hier verschijn ik ten tonele. Schrijven. Ik doe het al jaren en maakte er een paar jaar geleden mijn beroep van. De beste stap ever. Dít is waar ik van ga kwispelen, stralen en stuiteren.

Met mijn magische teksttovenaarskunsten (lekker woord voor Scrabble!) help ik jou om dat gepassioneerde en waardevolle verhaal uit jouw hoofd op (digitaal) papier te krijgen. Jij praat mij de oren van m’n kop over jouw ideeën, missie, diensten en alles wat je maar met de wereld wilt delen. Ik maak er als tekstschrijver in het mooie Maastricht een helder verhaal van. Als je het dan online gooit, zeggen mensen: ‘Hé, wat een goede teksten! Het is net of jij het zelf aan me vertelt!’

Tekstschrijver in Limburg

Als blogger en tekstschrijver in Limburg heb ik al vele duizenden, misschien wel miljoenen woorden door mijn vingers laten glijden voor bedrijven als T-Mobile, Vodafone, Google, Novasol en Liebherr. Ik schreef en corrigeerde teksten en boeken voor gepassioneerde ondernemers als Francesca Kookt, Mariska van der Hiele en Amstelzijde Kliniek. Neem een kijkje in mijn portfolio om meer werk te zien.

Waar wacht je nog op?

Zullen we afspreken dat jij niet langer blijft worstelen met iets waar je niet zo kneitergoed in bent als in jouw eigen werk? Laat mij voor je schrijven, zodat jij kunt doen waar jij van gaat kwispelen, stralen en stuiteren. Dan hebben we twee blije ondernemers in één klap!

Wat kost het?

De investering voor jouw nieuwe tekst(en) hangt af van de hoeveelheid, de input en de research. Ik lever maatwerk en daarom vind je geen vaste prijzen op mijn website. Maar ach, ik ben de beroerdste niet, ik zal je een paar prijsindicaties geven!

Je hebt al teksten voor een website met homepage, over mij pagina, dienstenpagina en contactpagina vanaf €500,- ex btw.

Een blogpost van 800-1000 woorden heb je al vanaf €200,- ex btw. Zo heb je een idee van de prijzen. Je krijgt van mij een totaalprijs voor alle werkzaamheden die ik lever. Dat scheelt gedoe achteraf!

Stuur me een mailtje, WhatsAppje of bel me, ik vertel je graag meer!

Heb je hulp nodig bij social media teksten?
Ben je benieuwd naar workshops die ik geef?
×

Hi!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?