Advies

De Sprankelende Contentmachine

Je hebt hulp nodig bij je teksten, maar wilt ook niet alles volledig uit handen geven. Dat komt goed uit, want ik vind het superleuk om samen te werken met stralende ondernemers zoals jij. Ik zie om me heen de worsteling met teksten en social media, oftewel content, en daarom ontwikkelde ik de Sprankelende Contentmachine. Samen creëren we content voor jouw bedrijf, waar je van gaat sprankelen. Hoe dat werkt vertel ik je hieronder!

Zichtbaar op jouw manier met de Sprankelende Contentmachine

Hoe werkt het?

Adem in, adem uit. Ik ben hier om overzicht, rust en vooral plezier in het schrijven te brengen.

Ja hoor, hoe dan? 

Met de Sprankelende Contentmachine.

Het werkt als een rekenmachine: je stopt er iets in en de goede uitkomst rolt eruit. Zo stoppen wij in de Sprankelende Contentmachine iedere maand samen onze waardevolle kennis: jouw expertise en mijn schrijfkunsten, advies en inspiratie. Het eindresultaat is Sprankelende Content die 100% bij jou en je bedrijf past.

Wat levert de samenwerking met mij concreet op?

Zij gingen je voor!

Alsof dat nog niet genoeg is, is samenwerken met mij gewoon hartstikke leuk en waardevol 😊 Dat vind ik zelf, maar mijn klanten denken er ook zo over. anderen van de samenwerking met jou? Nou, dit:

“Betrokken, vriendelijk, scherp en duidelijk. Bregje is veel meer dan “gewoon” een tekstschrijver. Ik werk al een tijdje met Bregje samen voor mijn bedrijf Floor Verrast. Niet alleen rete goede teksten schrijft maar omdat ze ook eerlijk durft te zijn. Meedenkt in wat de klant echt wil lezen, tips geeft over taalgebruik en schrijftechnieken en mij een schop onder mijn kont geeft als dat nodig is.

Ik zie Bregje niet als tekstschrijver maar eerder als een enthousiaste schrijfcoach waar je ook nog eens goed mee kan lachen.

Met haar samenwerken is op eigen risico, grote kans dat je daarna veel meer werk krijgt en niet meer met haar samenwerking wil stoppen.”

“We werken voor onze cosmetische kliniek in Maastricht al ruim een jaar samen met Bregje, en naar volle tevredenheid. Goede teksten, passend bij onze branche en tone-of-voice. Houdt goed structuur en overzicht bij grote opdrachten, en heeft ons geweldig ondersteund bij het invullen van onze nieuwe website. Daarnaast ook heel prettig in overleg en flexibel bij last minute klussen. Kortom, een absolute aanrader!”

“Wat ik zo heb gewaardeerd in de samenwerking met Bregje is dat ze vlot de behoefte scherp had, schakelt snel en schrijft erg leuk!”

De Sprankelende Contentmachine past niet bij jou als…

Het is voor deze samenwerking heel belangrijk dat we een klik hebben. We moeten letterlijk én figuurlijk kunnen lezen en schrijven met elkaar. Alleen dan kan de Sprankelende Contentmachine jou laten bruisen en creëren we samen de content die klanten aantrekt die 100% bij je passen! 

Als we samen gaan sprankelen, krijg je:

Even voor de duidelijkheid: Ik maak geen afbeeldingen of plaatjes, plan geen social media in en ontwerp geen nieuwsbrief-templates. Daar zijn anderen veel beter in. Ik sta wel naast je om ijzersterke, sprankelende content te maken. Mijn motto: schoenmaker blijf bij je leest. Of bij je pen in mijn geval. 

Sprankelend maandabonnement

Goed, let’s talk business. Wat kan ik concreet voor je doen? Mijn kracht zit in maatwerk, omdat iedere ondernemer anders is. Daarom kan ik jou niet in een hokje stoppen en een vast pakket aanbieden. Ik kan je wél al vertellen dat de investering voor de Sprankelende Contentmachine begint bij €475 ex btw per maand. Wanneer we starten reken ik eenmalige opstartkosten van €149 ex btw.  Jouw exacte investering ontvang je in een uitgebreid en op maat gemaakt samenwerkingsvoorstel 

Denk je nu: IK WIL DIT! Supertof! Lees hieronder welke stappen we zetten om te starten: 

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?