Advies

De Sprankelende Contentmachine

Je hebt hulp nodig bij je teksten, maar wilt ook niet alles volledig uit handen geven. Dat komt goed uit, want ik vind het superleuk om samen te werken met stralende ondernemers zoals jij. Ik zie om me heen de worsteling met teksten en social media, oftewel content, en daarom ontwikkelde ik de Sprankelende Contentmachine. Samen creëren we content voor jouw bedrijf, waar je van gaat sprankelen. Hoe dat werkt vertel ik je hieronder!

Zichtbaar op jouw manier met de Sprankelende Contentmachine

Hoe werkt het?

Adem in, adem uit. Ik ben hier om overzicht, rust en vooral plezier in het schrijven te brengen.

Ja hoor, hoe dan? 

Met de Sprankelende Contentmachine.

Het werkt als een rekenmachine: je stopt er iets in en de goede uitkomst rolt eruit. Zo stoppen wij in de Sprankelende Contentmachine iedere maand samen onze waardevolle kennis: jouw expertise en mijn schrijfkunsten, advies en inspiratie. Het eindresultaat is Sprankelende Content die 100% bij jou en je bedrijf past.

Wat levert de samenwerking met mij concreet op?

Zij gingen je voor!

Alsof dat nog niet genoeg is, is samenwerken met mij gewoon hartstikke leuk en waardevol 😊 Dat vind ik zelf, maar mijn klanten denken er ook zo over. anderen van de samenwerking met jou? Nou, dit:

“Dankzij de samenwerking met Bregje is mijn omzet gegroeid. Ook heb ik weer plezier in content maken, het is geen moetje meer!”

“Bregje reageert snel en geeft tips waar nodig. Ik ben blij met deze fijne samenwerking!”

“Wat ik zo heb gewaardeerd in de samenwerking met Bregje is dat ze vlot de behoefte scherp had, schakelt snel en schrijft erg leuk!”

De Sprankelende Contentmachine past niet bij jou als…

Het is voor deze samenwerking heel belangrijk dat we een klik hebben. We moeten letterlijk én figuurlijk kunnen lezen en schrijven met elkaar. Alleen dan kan de Sprankelende Contentmachine jou laten bruisen en creëren we samen de content die klanten aantrekt die 100% bij je passen! 

Als we samen gaan sprankelen, krijg je:

Even voor de duidelijkheid: Ik maak geen afbeeldingen of plaatjes en plan geen social media in en zet geen nieuwsbrieven klaar. Daar zijn anderen veel beter in. Ik sta wel naast je om ijzersterke, sprankelende content te maken. Mijn motto: schoenmaker blijf bij je leest. Of bij je pen in mijn geval. 

Sprankelende maandabonnementen

Goed, let’s talk business. Wat kan ik concreet voor je doen? Mijn kracht zit in maatwerk, omdat iedere ondernemer anders is. Daarom kan ik jou niet in een hokje stoppen en een vast pakket aanbieden. Let op, zo gaan we het doen: