BLOGGEN

Meer klanten door sprankelende blogs voor jouw bedrijf

Je wilt net als andere stralende ondernemers meer verkeer naar je website en meer klanten. Je hebt gehoord blogs voor je bedrijf goed werken, maar jij krijgt het er Spaans benauwd van en loopt direct vast. De ene belemmerende overtuiging tuimelt over de andere heen in je hoofd:

Geen zorgen, alles komt goed. Je bent op de juiste plek beland! Als professioneel blogger én tekstschrijver ben ik jouw partner in crime als het gaat om blogs die klanten aantrekken!

Wat jij precies nodig hebt is persoonlijk. Daarom maak ik altijd een voorstel op maat voor je! Zo creëren we samen waardevolle content waar klanten op afkomen als bijen op de rozen in je tuin.

De 5 belangrijkste voordelen van blogs voor je bedrijf

Now we’re talking!  

Goed, je bent overtuigd dat bloggen een strak plan is. En nu? Laten we het over de praktische zaken hebben.

We beginnen altijd met een kennismaking, meestal telefonisch of via Zoom (videobellen). Wanneer duidelijk is wat je nodig hebt én als we een klik hebben, maak ik een samenwerkingsvoorstel op maat voor je. In dit voorstel lees je wat ik voor je kan doen, hoe ik werk en natuurlijk ook hoeveel het kost. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent, wel zo fijn! 

 

 

Is dit niet wat je zoekt?

Heb je meer nodig dan alleen blogs? Wil je bijvoorbeeld elke maand samen content creëren?
Dan is de Sprankelende Contentmachine dé oplossing voor jou. Liever af en toe een beroep doen op mijn sprankelende schrijfkunsten? Afhankelijk van je wensen en de ruimte in mijn agenda kan ik ook losse werkzaamheden voor je uitvoeren. Stuur me gerust even een appje, dan kletsen we verder!

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?