Je gooit de meeste beren zelf op de weg…

beren op de weg bregjeboer.nl

Echt waar, jij gooit de meeste beren zelf op de weg! Sterker nog, je naait eerst met veel liefde die hele beer in elkaar, stopt er nog wat extra vulling in en naait er twee oogjes en een neus op. Je geeft hem veel liefde en vult hem nog een beetje extra, zodat het een grote, stevige beer is. Vervolgens leg je hem pontificaal op je eigen pad…

Beren op de weg: je doet het zelf

Als je dan door wilt lopen sta je stomverbaasd te kijken. Hoe komt die beer daar nou? Kan hij niet aan de kant gaan? Kan hij niet gewoon even opschuiven? Je kunt er echt niet omheen en zelf aan de kant leggen of eroverheen stappen komt niet in je op. Dus blijf je staan. Je staart naar de beer. Je staat daar uren, weken, maanden of zelfs jaren. Te wachten tot die beer – die je daar zelf hebt neergelegd – aan de kant gaat.

Spoiler alert: dat gaat niet gebeuren.

Je moet zelf in actie komen.

“Ja maar, dat kan niet want [insert willekeurige reden] “

Stop met die excuses en kom in actie.

Tips om beren op de weg om te zetten in actie 

🔥 Wil je meer interactie op social media? Plaats dan berichten waar je volgers iets aan hebben, stel ze vragen en reageer bij anderen.

🔥 Wil je jouw website beter zichtbaar maken voor zoekmachines? Schrijf relevante blogs bomvol kennis en waarde en zorg dat je webteksten SEO-proof zijn.

🔥 Wil je meer klanten aantrekken? Zorg dat je helder hebt wie je wilt aantrekken en kom in actie. Zorg dat je zichtbaar bent op social media, connect met je ideale klant en straal met koeienletters OPEN uit! 🔥 Bevalt je huidige werkwijze niet? Verander het. Vandaag nog. Stop met excuses maken en redenen verzinnen waarom iets echt niet kan. 

Je hebt de beren zelf op de weg gelegd, pak ze op, leg ze liefdevol in de berm en loop door. Lukt het niet alleen? Schakel dan hulp in, bijvoorbeeld met een Sprankelend Spreekuur of de Sprankelende Contentmachine.

Welke beren liggen er op jouw pad? 🐻

Deel deze blog

Meer van de blog

Het was doodstil - bregjeboer.nl

Het was doodstil…

Doodstil was het. Nog geen kuchje of zuchtje. In die stilte gebeurde ontzettend veel, dat voelde ik. Ik voelde ook m’n hoofd af en toe

Schrijf je in voor Sprankelend Schrijfnieuws!

Meld je aan en ontvang regelmatig inspirerende mails vol sprankelende schrijftips, ideeën en verhalen!

Marketing door
×

Hoi!

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op mijn website? Tik op m'n foto en app me!

Ik ben het beste bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Oh ja, zet even je naam onder je appje, dan weet ik wie je bent!

Tot snel!

× Even appen?